I helgen kommer deltakere fra 21. nasjoner til Skeikampen for å delta i VM i vintertriatlon. På programmet står både løping, sykkel og ski. Fredag er det duatlon med ski og løping.

Her finner du mer informasjon om arrangøren.

 

Arenaen er den nye Skeikampen Arena som ligger innenfor innkjøringen til Skeiporten. Her er det godt med parkeringsplasser, men for hyttefolket anbefaler vi at de tar skia fatt og bruker det fantastiske løypenettet som er på Skeikampen for å ta seg til stadion. Det er fullt mulig å bevege seg rundt i løypa på ski, sogar også på beina, men da er stadionområdet å anbefale. Her blir det godt med plass, aktiviteter og underholdning.  Arrangøren vil ha en egen kiosk hvor det er mulig å kjøpe seg både varm mat og kald drikke. Det er gratis inngang alle dager.

 

TV-2 vil være på plass, og vil sende fra alle dager, men det store høydepunktet blir eliteklassen for damer og herrer  lørdag. Her vil garantert de norske utøverne kjempe om tittelen på hjemmebane. Her finner du mer info om programmet.

 

 

 Det er første gangen det arrangeres et VM i vintertriatlon på Skeikampen som er en av Norges mest kjente vintersportssteder: Les mer om Skeikampen her.

 

Skeikampen arrangerte tidligere i år NM i vintertriatlon. Det kan du lese mer om her.

 

Hvis du skal delta så finner du deltakerinformasjon her.