Vi ønsker å utvikle Skeikampen og Gausdal til å bli verdens beste og mest kjente arena for vintertriatlon. Årets VM blir historisk som det første med fullskala TV-dekning. Vi som arrangører eier rettighetene til produksjonen. Det gir oss muligheten til å kunne tilby et unikt videoprodukt til en uslåelig pris – og da særlig rettet mot bedrifter i Gausdal og regionen som vil være med å skape en ny sterk merkevare i regionen. En internasjonal arena å være stolt av.

Vi redigerer ulike videoer basert på det unike fjellmiljøet, arrangementet, folkelivet og kulturen i kombinasjon med din bedrifts logo. Et synlig bevis på at bedriften investerer i lokal kultur og står bak en felles satsing på et aktivt friluftsliv, idrett, barn og ungdom og ikke minst sitt eget miljø. Gausdals identitet er tydelig og skal med etableringen av vintertriatlon som satsning være synlig, viktig og bærekraftig. Spesielt i betydning av positiv utvikling basert på regionens verdier.

Alle videoer produseres i høy teknisk og innholdsmessig kvalitet. Det vil bli produsert flere ulike videoer som gir litt forskjellig søkelys på VM og idrett, samhold, folkeliv og kultur i Gausdal, og bærekraft. Hvis bedriften i tillegg har sitt eget engasjement/aktivitet under VM kan dette også legges inn i videoen.

Videoen er spesielt rettet inn mot presentasjoner, B2B, sosiale medier og intern bruk.

For bestilling av din skreddersydde video:

Register navn, organisasjonsnummer og adresse på skjema under.
Last inn din logo i riktig filformat.
Videoene produseres i etterkant av VM og leveres innen 14 dager etter mesterskapet.
Vi tar kontakt for bekreftelse og sender faktura

Pris for din egen video (ca 20 sekunder) fra VM Skeikampen 2023: 7500,- eks mva.

Har du spørsmål?

Send en mail til tah@skeitriatlon.no

Bestill din skreddersydde video her: