Velkommen til deg som er publikummer!

Bli med på tidenes VM fest i Gausdal. Dette blir et unikt arrangement med masse god stemning. 

Ta med deg flagg og bjelle, og godt humør.  

Konkurranseområdet er kompakt og lett å se – dette kommer til å bli en spennende og action fylt opplevelse – i tillegg kommer arrangementet til å bli TV sendt og dere som publikum har mulighet til å komme på TV. 

Kom gjerne på ski eller ta med deg akebrettet, her blir det muligheter for å sette seg til rette ved løypa og få med deg dramatikken på nært hold. I tillegg vil det bli laget et eget koselig område for dere som er publikum hvor det vil bli satt opp bålpanner og halmballer. For barna vil det bli laget egne morsomme barneaktiviteter som de kan være med på og kose seg med.  

Dette er et arrangement som er tilpasset for store og små, og for dere som har en funksjonsnedsetting eller som trenger litt ekstra hjelp.  

I tillegg vil det være fasiliteter som toaletter, servering av mat og drikke – det er korte avstander til butikken, kaffebar og sportsforretning. 

For dere som ikke skal bo oppe på Skeikampen er det enkelt å komme seg fra Lillehammer skysstasjon og/eller Segalstad bru med buss opp til Skeikampen, og hjem igjen. For dere som har bil vil det være en egen parkeringsplass for publikum.