Det er flere ulike overnattingsmuligheter på Skeikampen og i nærheten. Thon Hotel Skeikampen er arrangørhotell, mens det er muligheter til å leie moderne hytter i alle prisklasser og størrelser i nærområdet. Lillehammer, omkring 40 minutter fra Skeikampen, har som turistsenter flere hoteller og andre overnattingsmuligheter. Arrangør kommer til å ha busstransport tur – retur Lillehammer under VM. 

Under VM i triatlon må utøverne selv ordne med overnatting. For idrettsutøvere som ønsker å bo i Verdensmesterskaps-stemning, sentralt for hele arrangementet, anbefaler vi å bestille på Thon Hotel Skeikampen, eller gjennom Skeikampen Booking

Skeikampen Booking - leiligheter og hytter

Skeikampen booking tilbyr hytteutleie på Skeikampen. Alt fra mindre leiligheter og enklere hytter til større bytter med mange soverom og god plass. 

Nyttig informasjon: 

  • Matbutikk i nærheten

  • Lokale kaféer og restauranter

BESTILL HER: https://www.skeikampenbooking.no/no/#search/1004 

Thon Hotell Skeikampen

Thon Hotell Skeikampen er et fullservicehotell som tilbyr ulike rom inkludert en stor frokostbuffet. Hotellet har også 32 leiligheter man kan leie med eller uten frokost inkludert. Sentralt på Skeikampen med skiløypene rett utenfor døren. 

Nyttig informasjon: 

  • Frokost inkludert. 

BESTILL HER: https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/skeikampen/thon-hotel-skeikampen/

For andre booking alternativer se: